İnegöl’de Okul Müdürleri ve Rehber Öğretmenlere Disleksiyi anlattık

28 Nisan 2017 İnegöldeydik. İnegöl RAM Müdürlüğünün programı, İnegöl Kaymakamlığının özel daveti ve İlçe MEB Özel Eğitim Şube Müdürlüğünün görevlendirme talepli yazısı üzerine Yönetim Kurulu Üyesi Bora Deveci ve Bursa İl Temsilcimiz Mesude Tosun ile İnegöl Park Hotel salonunda DİSLEKSİ’yi anlattık. 72 okul Müdürü, 46 Rehber Öğretmen, 5 Özel Eğitim Kurum Müdür ve öğretmeni, Ram Uzmanlarımız ve ailelerimiz oradaydı. İnegölde Disleksi konusunda ciddi bir farkındalık oluştu. Şimdi sınıf öğretmenlerimiz için daha geniş çapta çok büyük katılımlı bir program daha yapmak istiyor RAM. Onlar isterde biz hayır der miyiz? Ram’lar bizim evimiz… Elverir ki 1 disleksili çocuk kurtarırız… Disleksi nerede biz orada… Teşekkürler İnegöl Ram.. Bilhassa Ram Müdürü Nuh Akkuş bey ve Rpdh Bölüm Başkanı Hayriye Belgin H Belgin Onay hanım. İnegöl sizlerle güzel çünkü…. Bursa İl Temsilcimiz Mesude hanım ile temasları başladı İnegölün. Artık o’nun temposuda 2 katına çıktı :)

28 Nisan 2017 Cuma günü İNEGÖL’deydik …
Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İnegöl Kaymakamlığı ve İnegöl RAM Müdürlüğü eşliğinde Okul Müdürleri, Rehber Öğretmenler, Sınıf Öğretmenleri ve ailelerimize DİSLEKSİ’yi anlattık.

Ankara İl Milli Eğitim İl özel Eğitim Şube Müdürlüğünde Psikolojik Danışman olan Bora DEVECİ ve Dernek Başkanımız Atıf TOKAR Çocuklarımızın yasal haklarını, bu çocukları nasıl tanıyacaklarını, eğitimlerini, tedbir kararlarını, Herşeyi uzun uzun anlattı.

RAM bizim evimizdir. Bunu her yerde söylüyoruz, broşürlerimizde yazıyoruz… İnegöl RAM Müdürümüz tamda bu kişilerden. Bizimle empati kurup, bize nasıl kaliteli hizmet sunulur onun için çırpınıyor. Uzman dostlarımız disleksi için araştırmalar yapıyor…

Evsahibimiz eşliğinde bir program yaptık İnegöl’de … Emeği geçen herkese Teşekkür ediyoruz.

inegöl

Disleksi Öğrenme Güçlüğü Derneği