Gönüllülük

Gönüllü adaylarımız;

Dernek Tüzüğümüzde yeralan amaçlarımız doğrultusunda bilgi birikimlerini gönüllü olarak ailelerimiz ve Dislektik meleklerimizin yararına paylaşmak isteyen tüm kişi ve kuruluşları bekliyoruz.

[su_spoiler title=”Bağış – Yardım Gönüllüsü” icon=”plus-square-1″]Derneğimizin kaynaklarına katkıda bulunmak üzere mali yada ayni (materyal, eşya, mal ..vs) bağış veya yardım yapabilecek birey ve/veya kurumlar ile bağlantı kurulmasına veya bu bağlantılar sonucu ayni ya da nakdi bağışların temin edilmesini sağlamak isteyen kişi yada kuruluşlar olarak gönüllümüz olabilirsiniz …[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Burs Gönüllüsü” icon=”plus-square-1″]Derneğimizin Türkiye genelinde Genel Merkezimiz üzerinden veya İl Temsilciliklerinin olduğu illerde Temsilcimiz üzerinden  Derneğimize burs talebi için başvuruda bulunup kriterleri uygun olan disleksili meleklerimize düzenli aralıklarla Burs vermek istermisiniz. [/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Proje Gönüllüsü” icon=”plus-square-1″]Derneğimizin Genel Merkezi ve İl Temsilciliklerinde proje bazlı etkinlik ve organizasyonlarımızda yer almak istermisiniz.[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Eğitim Gönüllüsü” icon=”plus-square-1″]Derneğimizin eğitim kurumlarından hizmet alan öğrencilerimize kişisel gelişim, eğitim veya teknik alanlarında eğitim desteği vermek istermisiniz.[/su_spoiler]