Dernek Tüzüğümüzde yeralan amaçlarımız doğrultusunda bilgi birikimlerini gönüllü olarak ailelerimiz ve Dislektik meleklerimizin yararına paylaşmak isteyen tüm kişi ve kuruluşları bekliyoruz.

Bağış - Yardım Gönüllüsü
Derneğimizin kaynaklarına katkıda bulunmak üzere mali yada ayni (materyal, eşya, mal ..vs) bağış veya yardım yapabilecek birey ve/veya kurumlar ile bağlantı kurulmasına veya bu bağlantılar sonucu ayni ya da nakdi bağışların temin edilmesini sağlamak isteyen kişi yada kuruluşlar olarak gönüllümüz olabilirsiniz.
Burs Gönüllüsü
Derneğimizin Türkiye genelinde Genel Merkezimiz üzerinden veya İl Temsilciliklerinin olduğu illerde Temsilcimiz üzerinden Derneğimize burs talebi için başvuruda bulunup kriterleri uygun olan disleksili meleklerimize düzenli aralıklarla Burs vermek istermisiniz?
Ofis İntrönü
Dernek Genel Merkezi ya da İl temsilcilik ofislerimizde kişisel ve mesleki becerileriniz doğrultusunda ofis ortamında ihtiyaç duyulan operasyon kadromuzda yer almak ister misiniz?
Proje Gönüllüsü
Derneğimizin Genel Merkezi ve İl Temsilciliklerinde proje bazlı etkinlik ve organizasyonlarımızda yer almak ister misiniz?
Eğitim Gönüllüsü
Derneğimizin eğitim kurumlarından hizmet alan öğrencilerimize kişisel gelişim, eğitim veya teknik alanlarında eğitim desteği vermek ister misiniz?
Hukuk Gönüllüsü
Disleksili meleklerimizin başta okullarda olmak üzere çeşitli alanlarda hukuk desteğine ihtiyacı olduğu dönemlerde gönüllü müşavirlik yapmak ister misiniz?

O HALDE LÜTFEN BİZİ ARAYIN…ÇÜNKÜ SİZE İHTİYACI OLAN BİRİ MUTLAKA VAR…

03124813773   bilgi@disleksidernegi.com