Türkiyenin ilk Disleksi e-sempozyum kayıtları başladı

Değerli Eğitimcilerimiz;

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Disleksi Öğrenme Güçlüğü Derneği ev sahipliğinde; Ankara Üniversitesi, Bolu İzzet Baysal Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Üsküdar Üniversitesi’nin destekleri ile hazırlanan üç günlük Öğrenme Güçlüğü Sempozyumu’na çok yoğun başvuru gelmiştir.

3500'ün üzerinde olan başvuru nedeniyle kimsenin mağduriyet yaşamaması adına eş zamanlı olarak youtube sayfamızdan yayınlama kararı alınmıştır.

Tüm katılımcılarımızın aşağıdaki linke tıklayarak yayınlarımızı izlemesini öneriyoruz.

İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Öğrenme Güçlüğü E-Sempozyumu youtube linki;

Türkiye genelinde okullarda görev yapan Okul Psikolojik Danışmanları, Psikologlar, Çocuk ve Ergen Psikiyatristleri, Özel Eğitim Öğretmenleri ve Sınıf Öğretmenleri Sempozyuma katılabilir. Başvuran Sayısının kontenjandan fazla olması durumunda; ilkokulda çalışan okul psikolojik danışmanlarına öncelik verilecektir.

Sempozyum sonunda katılımcılara istemeleri halinde Disleksi ve Öğrenme Güçlüğü Derneği Onaylı Katılım Belgesi düzenlenecektir.

Sempozyum Öğrenme Güçlüğü’nün detaylı işleneceği eğitimler şeklinde olacaktır. Defterinizi, kaleminizi hazırlayarak katılınız.

. .www.disleksidernegi.com