2023’e bizi taşıyacak yeni Yönetim Kurulumuz;

Derneğimizin en yüksek organı olan Genel Kurulumuz Yönetim Kurulumuzun 16 Aralık 2019 tarihinde almış olduğu karar gereği ikinci bir çağrıya gerek kalmaksızın 20 Ocak 2020 tarihinde saat 10:00'da Dernek Genel Merkezimiz olan Mutlukent Mahallesi 1979 sokak 15/2 Ümitköy-Çankaya/Ankara adresinde toplandı.

Toplantıya 50'nin üzerinde Genel Kurul Üyesi İzmir, İstanbul, Antalya, Mersin, Bursa, Balıkesir, Afyon, Denizli, Diyarbakır, Kocaeli, Ayvalık, Samsun, Urfa, Düzce, Aydın, Kayseri, Isparta, Konya,Ordu, Çanakkale, Zonguldak, Ordu, Edirne, Kırıkkale, Gaziantep Iğdır, Akhisar, Tuzla, Didim, Çorlu Vezirköprü, Karadeniz Ereğli, Fethiye, Sakarya ve Hatay'dan gelip katılım sağladılar.

Organ seçimli ve tüzük tadilatını'da içeren Genel Kurulumuzda 2018-2020 faaliyetleri ve bütçeleri Genel Kurul üyelerimize aktarılarak oylandı, Oy birliği ile kabul edildi. 2020-2023 dönemi için de tahmini bütçe oylanarak onaylandı. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulumuz için üyelerimizden gelen Önerge okunarak oylandı ve Derneğimizi 2023 yılına taşıyacak olan yeni kadrosu belirlendi. Buna göre;

Yönetim Kurulu Başkanı: Atıf TOKAR

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Meral ŞAHİN

Genel Sekreter: Fazilet TOKAR

Üye: Tamer AYDEMİR

Üye: Ekrem ÇALGIN

bugun itibariyle goreve başlanmıştır.

Denetim Kurulumuza ise;

Barış ÖZDEMİR

Zeliha ÇAĞLAR

İlknur DOĞAN olarak seçilmiştir.

Yeni Yönetim ve Denetim Kurulumuza görevlerinde başarılar diliyoruz.