Disleksi Öğrenme Güçlüğü Derneği Yayınevimizden

Öğrenmenin en önemli bileşenlerinden olan

Çalışma Belleğine yönelik BELLEK EGZERSİZLERİ kitabı çıktı.

Bellek egzersizleri seti ülkemizde bir ilktir. Bir kitaptan öte belleğin kapasitesini aşamalı olarak geliştirecek bir program içermektedir.

Bellek Egzersizleri Seti 1-2-3 kitap olmak üzere Set olarak gönderilir.

Set; Kolaydan zora doğru olarak renkli üç kitaptan oluşmaktadır.

İçeriğinde 360 egzersiz bulunduran her kitaptan oluşan set toplamda 720 sayfadan oluşur.

Kitap görselleri 50 farklı kategoriden binlerce görsel içinden titizlikle seçilen ve telif hakkı ödenen 3500’ün üzerindeki görsellerden seçilerek yayınlanmıştır.

Spiralli Amerikan Bristol kapak olarak dizayn edilen kitaplar kullanırken dikey durması için tasarlanmış olup öğrencinizle masada çalışırken odaklanmayı sağlar.

Her bir sayfası 120 gram olan setin tüm yaprakları kırma sarı renkte basılarak beyaz kağıdın iticiliğinden kaçınılmıştır. 120 Gram basılan yapraklarda amaç arka tarafın görünmesini engellemektir.

BELLEK EGZERSİZLERİ SETLERİ Eğitim ve Sağlık alanında kullanılabilecek ülkemizin İLK ve TEK YAYINIDIR.

Disleksili bireyler,

Alzehimer başlangıcında olanlar,

Dil Konuşma güçlüğü çekenler,

Hafif Mental retardasyonlu bireyler

Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite bozukluğu olan bireyler,

Konsantrasyon problemi olanlar ve

sağlıklı tüm bireyler için hazırlanmıştır.

Bellek Egzersizleri setleri Disleksi Öğrenme Güçlüğü Derneği tarafından desteklenen, sadece disleksili çocukların kabul edildiği Türkiyenin markası Özel Albatros Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Haziran – Eylül 208 döneminde her sınıftan çocuğun katıldığı 250 çocukla çalışılmış ve tüm çocuklarda büyük fark yarattığı görülmüştür.

Bellek Egzersizleri Seti kitabı Türkiye Disleksi Meclisi ve Türkiye Disleksili Çocuklar Vakfı tarafından alandaki uzmanlar ve ailelere önerilmektedir.

Bellek Egzersizleri Seti, Anaokulu ve üstü her yaştan birey bellek kapasitesine göre rahatlıkla kullanabilirler.

Nereden Temin Edilebilir: Disleksi Öğrenme Güçlüğü Derneği Yayınevinden çıkan kitabımız için Dernek web sayfası ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Bellek Egzersizleri Seti kısa bir süre için Lansman fiyatına Türkiye’nin her tarafına Kargo dahil 159 Liradır.

Siparişleriniz için:

Disleksi Öğrenme Güçlüğü Derneği Hesap adına açılmış olan

Ziraat Bankası Bilkent Şubesi TR 4700 0100 1762 7164 6143 5001 iban numaralı hesaba

(Havale için: Şube kodu: 1762 Hesap no: 7164 6143 5001)

KDV ve Kargo dahil 159 TL yatırdıktan sonra dekontunuzu

KENDİ MAİLİNİZ üzerinden

adınız,

soyadınız

mesleğiniz ve

teslimat adresinizi içeren maili

bilgi@disleksidernegi.com

adresine atmanız yeterlidir.

Ödeme işleminiz veya kargo takip numaranızı almak için

numaralı dernek Gsm hattımızı arayabilirsiniz.

Siparişleriniz 3 işgünü içerisinde mailde belirttiğiniz adresinize kargoya verilecektir.

DİKKAT;

Lütfen dekontunuzu kendi mailinizden teslim almak istediğiniz adresi yazarak gönderiniz. Banka üzerinden dekont gönderilerinizde sizlere ulaşamıyoruz, adres bilgisi olmadığı için gönderemiyoruz.